sve

što već znate

GRAFIMA 2012
       

KOMETA KOMERC                       Septembar 2012, Beograd

 

Dragi Prijatelji,
Pozivamo Vas da nas posetite na sajmu GRAFIMA 2012. koji se održava u Beogradu 26.-29. Septembra 2012. hala 4 stand 4050.

U ova teška vremena, kada je potrebno boriti se za sve pa cak i za cist vazduh, naš fokus je upravo promocija ekoloških boja za digitalnu subli štampu firme J-Teck. Istog dana 26. Septembra u Berlinu održava se prvi svetski EKO PRINT sajam koji ce okupiti iskljucivo dokazane i priznate ekološke proizvodjace medju kojima J-Teck zauzima znacajno mesto.

Kometa Komerc, kao generalni zastupnik firme J-Teck, nudi Vam mogucnost da se sa najnovijim dostignucima i eko bojama upoznate u Beogradu.

Po svom odnosu prema prirodi kao i stalnom potragom za što cistijim sirovinama J-Teck je uvek bio visoko pozicioniran na ekološkoj lestvici.

Sa druge strane Klaster tehnologija kao najnovija istraživacko-razvojna tehnologija, ugradjena u najnoviju liniju J-NEXT boja , dala je sjajne rezultate i ponudila fantasticnu štampu sa jasnim , živim otiskom na širokom spektru najrazlicitijih printera.

Proizvodi koje Vam nudimo namenjeni su ozbiljnim i odgovornim ljudima koji vode racuna o sebi, ali i okruženju.

Ne propustajte ovu priliku da upotpunite svoja saznanja i razmenite iskustva! Cekamo Vas u Beogradu na našem štandu!

Za Kometa-Komerc,
Nataša Babić-Zorić

       
       
       
       
   

 

 

Tel. +381 11 3945 244 | Fax. +381 11 3945 869