sve

što već znate

O nama

Kometa-Komerc je preduzeće osnovano 1990 godine čiji je cilj zastupanje inostranih firmi, uvoz-izvoz, konsignaciona prodaja I usluge.

 

Čini ga agilna grupa na čelu sa osnivačem Ing. Dragoslavom Babićem.

 

Bavimo se veleprodajom materijala za sitoštampu preko naše distributerske mreze prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Valjevu, Čačku, Kruševcu I Kragujevcu .

 

Naši distributeri su obučavani u specijalizovanom trening centru firme Argon u Italiji i zahvaljujući stalnom I brzom prilagodjavanju I praćenju inovacija u stanju su da odgovore i najsuptilnijim zahtevima naših kupaca.

 

Početak dugogodišnje saradnje sa firmom ARGON datira još od 1980 godine kada je Argon prvi put uveden na naše trzište, iste godine pocela je I saradnja sa firmom SAATI kada je Ing. Babić kao stalno zaposlen u grupaciji SAATI zastupao ovog renomiranog proizvodjača svile na teritoriji bivše Jugoslavije.

 

Dugoročne, već tradicionalne poslovne veze sa renomiranim evropskim firmama iz oblasti grafičke industrije, sigurni i brzi rokovi isporuke, stalno praćenje inovacija i pruzanje podrške, omogućili su nam da uspešno poslujemo kako sa velikim tako i sa malim kupcima.

 

Naš cilj nije da budemo najveći već najbolji!

 


 

Generalni smo zastupnici za:

J-TECK3

ARGON MANOUKIAN - EPTAINKS

SAATI

CARTONGRAF - X-FILM

 

Distributeri smo sledećih firmi:

CARTES
SIAT
TESSITURA EUGANEA

 

Naši distributeri

Tel. +381 11 3945 244 | Fax. +381 11 3945 869